Monday, December 12, 2011

Today : Saya Tengok TITANIC



Assalamualaikum and Heyo.
Saya pasti mesti ramai yang tengok cerita Titanic dekat Astro Citra tadi kan?
HAHA, mustahil kalau ada yang tak nak tengok cerita yang penuh bermakna tu :)

Kalau ada sesiapa yang masih belum tengok lagi cerita Titanic tu, pergi download cepaat :D
Sebab kalau nak tunggu keluar dekat TV, memang susah laa.
Tak tahu macam mana nak download ker? Ish ish ish, cuba tengok video youtube ni.


HAHA, saya tak pernah download lagi. But, tengok video dia macam boleh caye jer.
Kalau tak nak tak pe. And actually mood memang malas giler nak tulis entri, tapi nak tulis gak!

Kenapa? Sebab tak ada benda nak buat :D
Sebenarnya tengah main Habbo lah. Game yang awesome jugak , tapi susah nak cari orang melayu -.-
Kalau nak main jugak, klik SINI.

HAHA, rasanya tu jelah kan? And tu jelah
Okay bloggers, have a nice day and happy holiday !
Kbai.



1 comment: