Tuesday, December 20, 2011

Today : First Time Buat Doodle



Assalamualaikum and Heyo.
Hehe, actually petang tadi banyakmasa free, so tetibe teringin nak buat doodle.
HAHA, teringin nak buat, tapi tak tahu. LOL.
Soo, saya just belajar dari Youtube dan Google. And here is the doodle.

HAHA, just a simple doodle yang pakai speck and agak gelap -.-
Tapi, seriously itu first doodle yang saya buat. By using Photoscape :)
Walaupun tak secantik korang punya, tapi saya puas hati okay :D


HAHA, and yang ini second punya. Guna MS Excel :) Entah cam mana kasut dia x nampak pulak -.-
Saya tahu mata dia juling, saya tahu tangan dia tak sama. Saya ia buruk, tapi saya akan buat yang lagi cantik akan datang :D

And, yang special nye, korang nak tahu tak? Nak tahu tak? Nak tahu? Betul ni ?
HAHA, gedik -.- 
Masa tengah buat post ni, tetibe datang ilham nak buat Mickey Mouse. So, nak tengok hasilnya?


HAHAHA, buruk kan? I know. But, this is better dari yang sebelumnya.
But i think, kalau mulut tu kosong and hitam je lagi lawa.
Tapi, dah buat. HAHA, tu jer nak share harini.

Haa, korang pun sebenarnya boleh buat lagi lawa dari semua ni. Yang Mickey Mouse tu, saya just buat guna MS Excel and Paint je. Korang yang ada photoshop , Paint Tool Sai and benda benda yang sama waktu dengannya mesti boleh buat lagi ohsem dari saya.

Apa yang penting, kerjaasama. HAHA LOL. Apa yang penting, korang kenalah rajin untuk menggodek benda yang dah penat penat korang download tu. Jangan jadikan dia macam pampers. Korang guna bila korang perlu je. Okay? Tu je, and selamat mencuba :)
Kbai.

10 comments:

Farahin Abd Majid said...

comel giler doodle awk neh ^_^ ske sgt2 :D

Muhd Fadlin said...

@Farahin Abd Majid : HAHA, ye ke? wahh, thanks thanks :) hehe :D

+ Vg-Jrcc said...

keren fadlin :DD
header tu bukann sy yg buat. saya pun dpat dari blog ini : http://bdakkacamata.blogspot.com/

Farahin Abd Majid said...

hehe, wlcm :D

Muhd Fadlin said...

@+ Vg-Jrcc : haha, thanks :) owhh, okay okay :) cantik header tu :)

+ thessa + said...

Hehe, thanks Fadlin :3
Chat kau tak nampak. sebab sy guna mozila :(

Muhd Fadlin said...

@+ thessa + : hehe, xpe xpe :) btw welcome :D

Cda CdOot said...

Jom join contest ..

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/12/contest-hari-jadi-cda.html

yana said...

Alahai cute nye muke kucing tu...heheh

Jom join bloglist yana
http://almiraalwani.blogspot.com/2011/12/segmen-bloglist-almira-alwani-2012.html

Shafizza Hana said...

Fadlin, nice doodle! Sye buat doodle gune Paint Tool SAI..