Monday, December 05, 2011

1st GiveAway (End-Year) by Izzah.



Heyo.
Setelah berabad lamanya tak join GA, sekarang nak join balik :D
Kalau nak join klik banner kay?

Syarat syarat : 

  • Blogger Malaysia tak kira lelaki atau perempuan.
  • Follow blog Izzah. Wajib follow sebab senang nak tahu perkembangan GA.
  • Like fan page [click sini]  
  • Buat satu entri pasal GA ni dan tepek kan banner sekali dan link kan banner ke [sini
  • Tag 2 orang blogger dan pastikan mereka tahu. 

Cara pemilihan: 

  • Menggunakan Mr Random.
  • Number kita akan dirahsiakan supaya suprise :D

Sekarang masa tag ;)
Kalau yang lain nak join pun boleh, klik je banner tu.
Kbai.

4 comments:

Farahin Abd Majid said...

thanx sbb tag saye ^^ nnti sye join k :)

IzzahLiyana Tahir said...

Thanks join. Follow awak :)

nurmujahidah said...

tahniah sebab jadi orang pertama kat mister linky muja tu,, mm,, muja komen sebb tk jumpe shoutbox,, hehe :D

IzzahLiyana Tahir said...

Updated: Hadiah G.A

http://izzahlt.blogspot.com/2011/12/ga-updated-attention-hadiah-ga.html