Monday, December 12, 2011

Today : Gadget Shoutbox Yang Free



Assalamualaikum and Heyo.
Rasanya ramai dah tahu yang shoutbox akan berbayar lepas ni kan?
Kalau masih ada yang tak pasti Shoutmix kena bayar ke tak, cuba hang klik SINI.

Okay, jadi lepas ni mesti ramai yang nak guna Cbox lah, tak nak letak langsung pun ada -.-
Ada yang nak guna komen komen lah. Haisshh, korang tak yah risau sangatlah pasal Shoutmix ni.
Masih ada banyak lagi shoutbox yang lain. Jadi, ini lah tujuan saya buat entri ni.

Saya nak bagitahu yang korang boleh guna benda lain selain dari Shoutmix tak guna tu!
HAHA, okay. Nak tahu yang mana? Okay, meh saya list kan. Jangan risau, semua ni FREE :)

  1. http://www.cbox.ws/
  2. http://support.google.com/friendconnect/bin/answer.py?answer=114115
  3. http://www.myshoutbox.com/
  4. http://shoutbox.widget.me/
  5. http://www.99shoutbox.com/
  6. http://www.freeshoutbox.net/
  7. http://www.shoutjax.com/shoutbox.php
  8. http://free-shoutbox.net/
  9. http://ishoutbox.com/
  10. http://www.shootbox.fr/en/demo.php
  11. http://shoutbox.ticketmy.com/widget/new_checkout [ yang ni ohsem ]
  12. http://shoutcamp.com/ [ yang ni okay jugak :) ]
  13. http://www.yellbox.com/

Haa, nampak tu? banyak kan? Dah juling mata tengok benda benda tu ?
HAHA, lepas ni boleh pilih salah satu dekat atas tu.
Korang sebagai bloggers, mesti wajib letak shoutbox ni, sebab dia ada banyak faedah tau!

So lepas ni, kalau saya jumpa blog yang tak ada shoutbox, saya tekan [x]
HAHA, punyalah banyak shoutbox jenis lain yang FREE, tak nak guna -.- 
So, share share kan lah benda ni yer :) 
Btw, macam biasa ler, nak mintak hadiahkan saya KLIK dan KLIK dan KLIK dan KLIK!
HAHA, sorry menyusahkan. And thanks :)
Kbai.


5 comments:

rashidah said...

terbaik! suka.

Fa-zlyn said...

juling kejap. hehehehe..
tq for the info dear

Zaireen Zapple :) said...

Thank You so muchhh! :*

Asyikin said...

nak pinjam freebies ni boleh nak taruk kat blog saya...saya akan credit ke awk boleh tak?

Muhd Fadlin said...

@Asyikin : of course boleh :)