Wednesday, October 26, 2011

Header. Nak?


Heyo.
Sejak saya dah pandai guna pixlr ni kan, rajin betul saya buat header.
Nak tengok tak header header yang saya dah buat? 
Meh meh skodeng :D

Ini yang first sekali saya buat guna pixlr.



Ni second.

ni yang keempat. Kalau korang perasan, saya pernah buat ni jadi header blog saya :)

HAHA, ini saja saya buat. Sebab ada 'pertandingan' kat BBB haritu.

Ini sebenarnye header untuk adik saya. Tapi dia tak pakai pon :D

ini header untuk kawan saya :)

ini welcome note saya :)

HAAA, ni lah header saya :)

bawah ni sume header header yang saya saja saja buat..
Check it out :)






ini header adik saya :)

And, yang ni saya baru buat tadi.
Menakutkan, seriously.


Okay, maybe ada yang korang berkenan nak ambik.
Ambik la.. HAHA, nanti saya buat freebies header ye.
Tunggu tau. Kbai.

From: -Muhd Fadlin-

3 comments:

Mohd Zakwan said...

pandai kau buat header sekarang eh.dari dulu tak tau ape2, skrang dah pandai. tahniah la ye !
Ini semua sebab blogging, kalau tak memang kau ketinggalan la kan? hehe

cik kiah ronggeng said...

cantik nye, bole dah wat kan cik kiah 1, hehehe papepon, nice laa !

Ainatul Mardhiah said...

Fadlin, buat header utk kita boleh x ? hehe *muka tak malu