Tuesday, October 04, 2011

Doodle!


Hello world, HAHAA, happy giler ni! hari ni saya dapat satu doodle yang comel sangaaat.
Saya dapat dari adik Sofie. Comell sangatt.
First time orang bagi doodle kat saya. comel pulak tu. Nak tengok? Ni haa..


Comel kan?? Jangan jeles okay. HAHA. Mesti nak tahu kan sebab apa saya dapat doodle ni?
Sebab, saya jadi followers dia ke-70. Haaa, nilai yang kita boleh dapat dari sini,
" Follow je blog yang kita jumpa. Mana tahu kalau-kalau ada durian runtuh "
wahh, quotes apa tu? btw a big credits tu :


Hope korang tak jeles, HAHA. chill, saya memang camni. Gelabah =.="
Happy giler ni! Okay, nak sambung study.
Kbai :)

From: -Muhd Fadlin-

1 comment:

Farahin said...

nak doodle mcm tu jugak :3