Monday, October 24, 2011

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.

Klik banner untuk join yea ;)


Hadiah dia awesome gilerr!
Rugi kalau korang tak join tauu..
saya ni peramah kan kan kan??
HAHAHA, nak tahu kenapa saya cakap camtu?
Join lah contest ni, baru tahu :)
Saya tag:
Tapi kann, header saya tak menarik laaa.. lagi pun susunan blog saya masih tak kemas kan?
Takpe, saya cuba nasib je :)
Kbai.

From: -Muhd Fadlin-

7 comments:

Mohd Zakwan said...

aku baru nak tag kau masuk contest ni .. kau dah buat dulu ..ades ..

Muhd Fadlin said...

HAHA, tag je :) x pe.. Amalina dah tag aku dulu :DD

NSMR said...

Haha, nak cuba join lah :D
Kalau saya menang jangan jelly yahh xD

SpidermanHere said...

Hye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)


#Haha, don't worry. Blog awak seyes lawa!

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Yuhuuuu! Lina nak bagitahu, hadiah telah di-updated. Jangan lupa check penyertaan anda jugak. Kalau takda dalam list, inform me first, okay?:D

SpidermanHere said...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

Muhd Fadlin said...

ye akak :D