Friday, September 16, 2011

Mini GiveAway : sempena followers 50++


Hari ni nak join satu GA yang dianjurkan oleh kawan saya, Arifuddin. Jadi saya pun berkenan untuk join GA dia ni. And congrats sebab followers kau dah sampai 50. Untunglahhhh.. ini banner GA:


Syarat-syarat dia sangat senang, iaitu:

  • Buat entri pendek jer pasal GA ini, (tapi an, Arifuddin nak panjang2. -.-)
  • Copy banner GA dan paste kat dalam entri.
  • Tinggalkan URl di coment box GA ni.

Hadiah dia pulak:

2 doodles untuk seorang!! 
Dah, tu saja syarat dia. Senangkan? Jadi, tunggu apa lagi, joinlah! Nota sikit: Arifuddin cakap: "kalau ramai orang join, hadiah akan ditambah and hadiah misteri akan diberikan kepada blogger bertuah :)" Tarikh tutup: 16 September 2011. Sempat lagi sempat lagi! Join tau! Bye!

Hari ini sungguh awesome! I have a nice day with my BFF at school. I will never forget you, guys  

From: -Muhd Fadlin- 

3 comments:

RayQuaz said...

lengkap . kutuk ea ?
hehe . joking :)

Muhd Fadlin said...

lorh, mana ada kutuk. hehehe, gurau gurau jelah..

RayQuaz said...

tau . xkutuk tuh :)