Thursday, September 29, 2011

First time pakai Classic Template :)


Hello.
Macam korang tengok blog saya telah berubah wajah. HAHA.
Di sini, saya nak ucapkan banyak-banyak terima kasih kepadaaa:




Sebab banyak tolong saya dalam mengedit blog ini.
HAHA, nak tahu saya pakai template apa?
Classic Template -.-
saya dengar dari Farahin, memang susah nak edit woo..
Jadi, thanks sangat sangat yer.
That's all, bye.




Hari ini ada bad mood sikit, and sangat letih sebab stayback and siapkan kerja folio but tak siap pun! sebab bising lah kat kelas tadi, susah nak wat :( btw, awesome day =)

From: -Muhd Fadlin-

1 comment:

Farahin said...

Thanks sebab buat special post tuk sye. :)