Friday, September 16, 2011

Contest Blog Simple Gorgeous


Ini merupakan sticky post. sila scroll ke bawah untuk melihat post baru. Semangat nak raya! hehehehe.. okay, untuk pengetahuan korang, saya ada masuk satu contest ni haa.. so, ini first contest yang saya join.. hehehe..


Saya saja je nak cuba nasib. hahahaha. jadi kalau ada siap-siapa nak join. klik banner dia atas tu ye. dalam peraturan contest, saya kena tag dua orang.. jadi saya tag kan kepada:


From: -Muhd Fadlin-

2 comments:

Mohd Zakwan said...

Thanks tag ye ! InsyaAllah, kalau aku rajin, aku join :)
blog ni guna template kee ?
Jom Singgah Blog Zakwan :)

Liyana Amin said...

thanks tag but blog akak tak cukop gorgeous nak join. haha. klau join pun confirm2 tak menang :p