Monday, April 11, 2011

Best Day Ever !!

Assalamualaikum.. hari ni nak cerita lah kan ... tadi.. kitorang semua kene bwk ikan sbb ade experiment kene wat... last2 bile sampai kat lan.. x jadi wt sbb ckg kate mcm2... hahahaha.. kesianlah kat orang yang bawak ikan tu.. that is Ida Sherina .. tapi mase cikgu ckp x yah wat experiment tu.. Ida ntah tetibe kenape dia pergi buang air ikan tu then dia gantikan air ikan tu ngan air paip.. mula2 kesian tau ngan ikan tu sbb ikan tu comel sangat !!


tp x pelah.. lupakan lah.. kang kalau dia tahu.. mengamuk dia .. hahahaha..

then nak crite pulak pasal kat ict lab.. tadi Farah dia nak update blog dia.. tapi dibantu oleh 'best friend' dia iaitu Aisyah ..hahahahaha.. lawak giler ! asal aku nak tanye something jer , mesti diorang jwab "Walking blog !!" eeeeee... geram jer ! hahahaha..


then crite lak kat kelas .. aku selesema.. then Rasmeera cakap suara aku sedap.. then aku pun menyanyi jelah depan dia.. dengan bangganye lah kan.. hahahahaha.. lawak giler !! 

then, dia suruh aku senyap lak.. hahahahaha.. dia kate aku wat bising .. pelik giler lah Ras ni...  dia suruh aku senyap.. 


aku x menyerah kalah !! macam lagu aku tu.. hahahaha... dah lah.. sampai sini jer kot.. kalau ade pape lagi.. aku cerita lah eh.. bye2 !!


From: -Muhd Fadlin-

2 comments:

Nur Jannah said...

ko nie... betul klakar la.... hihihihihihi... :)

Muhd Fadlin Firdaus Chan said...

yelah.. aku tahulah bi aku tunggang langgang.. hahahahaha.. XD