Sunday, April 03, 2011

Bahas Ala Parlimen !!


Assalamualaikum... mintak maaf sangat2 sebab kene tulis post ni dalam bm..
nampak gambar tu ?? hahahaha.. aku tadi jadi penjaga mase untuk pertandingan bahas ala parlimen.. pertandingan tu dia buat kat sekolah aku, SMK King George V .. Alhamdulillah.. dapat jalankan tugas ngan 'lancar' n 'tenang' .. ni pengalaman pertama tau jadi penjaga masa untuk pertandingan bahas... biase aku yang berbahas.. hahahaha..


Best lah.. semua sekolah terer2... SMK Pendeta Za'aba ... mmg pehhh !! x tahu nak ckp ape... tp aku dengar sekolah aku yg menang.. yah !! go Georgian !! 



Jadi penjaga masa ni dapat ramai kawan2 baru... budak2 ni peramah giler lah !! 


lepas selesai tugas, kitorang, Anis, Amir, Alia n Aku cadang nak gi main boling kat Parkson..  tapi bile sampai kat tempat boling tu.. ramai giler !! so main boling cancel !! kitorang cadang pegi A&W... kat situ pun best gak.. jumpa abang Zulkarnain .. x Georgian ... hahahahaha.. anis siap bawak bekal lagi.. nasi goreng.. sedap !! alia.. kesian dia.. semata-mata nak godam handphone aku.. dia sanggup halalkan RM 4 kot.. hahahaha.. cheese burger dia sedap !!! hehehehe... x thu nak cakap ape lagi.. tu jelah kot... lain kali aku share cerita lagi ok ... bye2 ! 











p/s: sorry x dapat nak speaking !!
From: -Muhd Fadlin-

2 comments:

bype (bylapearl) said...

hoi hoi pz ad name kat sini haha

Muhd Fadlin Firdaus Chan said...

hehehehe... =)