Monday, October 08, 2012

Besok PMR.



Assalamualaikum.

Alhamdulillah, esok bersamaan 9 Oktober 2012, tarikh keramat bagi semua pelajar Tingkatan 3 seluruh Malaysia di mana akan bermulanya Peperiksaan Menengah Rendah (PMR). So, saya, Muhd Fadlin bin Muhammad Firdaus Chan, dengan angka giliran NA006K108 ingin memohon maaf kepada semua yang rakan-rakan blogger sekiranya pernah terkasar bahasa, tercuri coding mana-mana tapi tak kredit, terlupa nak reply shoutbox dan ter-ter yang lain. Lol. And untuk kawan-kawan seperjuangan, semoga berjaya dan rasanya korang takde wat salah kot. Kosong-kosong lah yea ;)

So harini sepatutnya takpayah datang sekolah. Eceh, pesanan sifu sifu kata tak payah datang sekolah. Sepatutnyalah. But ya, memandangkan aku student yang baik, jadi aku datanglah. Lol perasantan sudah. K. Harini, macam macam jadi. Dari library sampailah ke blok Form 1 semua. Tapi takpelah, malas nak cerita. Bukan ada faedah pun, right? Anyway, appreciate the ones who always there for you before that person leaves you then it's too late to regret. Macam masuk tak masuk kan? Tahu. 

Besok subjek BM and Agama. Hmm, study tak habis lagi. Sigh. Tapi InsyaAllah boleh jawab, korang semua doa-doakanlah yer :) Kay rasanya tu je. Kbye.

"There's no point aku share dengan kau." WOW!

1 comment:

Nurmujahidah Ismail said...

gud luck!! may ALLAH be with you all the way and you will be able to answer every single question terrifically!! :D