Friday, August 29, 2014

Trial SPM

Assalamualaikum.
Makin berhabuk blog ni, penuh sarang labah labah. krik krik. okay.
Lamanya tak bukak blog, hm, semangat nak blogging tu dah tak macam dulu. Tapi minat dia ada hehe. No idea what to write. Well by the way, i'm sitting for trial SPM now, and biology paper will be on 8th of September then MERDEKA! (for awhile). Nah, takde makna nak merdeka de, habis trial je kena fokus untuk SPM pula.

Sekolah aku memang hmm entahlah tak tahu nak cakap macam mana. Hari Anugerah buat seminggu sebelum Trial SPM then hari sukan buat hari sabtu. Lepas sabtu, ahad kan? Besok tu trial dah. Hahaha memang masa nak revise apa semua tak ada beb, semua last minute. Last minute dah gelabah tak baca semua hm. So how was the paper? heh aku tanya diri sendiri, so akulah jawab, eh mestilah, ahaha ok. So far, semua paper aku tak confident haha. Sebab kan dah cakap tak study kan? Haa rasakan. Now ada cuti for about 3 days, next paper will be on 2nd of September.

Oh aah, 31 Ogos ni sambutan kemerdekaan yang ke? Ke-57. Nak borak patriotik belum ada mood lagi so nanti nanti lah haha. Oh and untuk yang tengah hadapi Trial SPM sekarang, do your best! Result PLKN pun dah keluar, so aku tak dapat pun. Tapi nak kata bingai tak juga, aku mohon PLKN. Tak pasal pasal dah kena bingai dengan kawan ahahaha. Nanti aku buat satu entri pasal PLKN, if rajin ah, will tell you about the reasons why aku apply PLKN.

The major problem. Haha. Okay bye, will update soon, InsyaAllah.

1 comment:

AS said...

Hi Fadlin, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)