Monday, December 24, 2012

The Great Holiday Giveaway by Izyan Nazirah and Scha Feeqah



Assalamualaikum semua hai yang di sana di sini di situ. Nampak atas tu? haha yerp! Memang dah lama gila tak join giveaway and contest mana mana. Nyeh. Maka harini, merupakan hari bersejarah sebab saya join giveaway balik. Haha rasanya last join tahun 2011. Jadi bertuahlah Izyan dan Scha sebab saya join giveaway dorang :p


Untuk sesiapa yang ingin memeriahkan lagi giveaway dorang ni, sila klik banner di atas ni ye :) Tak rugi korang join sebab hadiah serious banyak gila (y) Masih sempat lagi join sebab tarikh tutup 31 Disember 2012.

Syarat-syarat penyertaan:

  1. Follow blog Izyan dan Scha.
  2. Buat entry pasal giveaway ini dan hantarkan LINK ENTRI korang dekat SALAH SATU sama ada blog Izyan atau blog Scha.
  3. Wajib klik link yang dinyatakan.
  4. Wajib click/follow/like iklan-iklan sponsor.
  5. Warganegara Malaysia sahaja yang boleh menyertai tanpa kira umur, agama dan bangsa k.
  6. Tag 2 orang blogger.

Cara pemilihan pemenang adalah berdasarkan:
  • top referral
  • random.org 

Tag:



Haa dah macam saya pulak yang buat giveaway ni kan lol. Takpe harap harap buat entri ni berbaloi lah kan. Yang lain meh lah join, daripada tak berhupdate berhabuk blog tu, baik join giveaway ni haa. Jomlah! Kbye.

2 comments:

shafiq said...

haa , gud luck lah ye , :D haha ,

Nurul Nurfarahin said...

Thanks sebab tag saya ^^ insyaallah klau ade mase nnti saya join ;)