Monday, February 06, 2012

Rahsia Disebalik Ekor Kucing



Assalamualaikum and Heyo.
Entri hari ni berkaitan dengan kucing. Sorry sebab lama tak update. As korang tengok, blog berubah wajah ^_^ 
Hoho, kucing. Sape yang tak suka kucing kann? Mungkin ada segelintir daripada korang tak suka kucing sebab bulu kucing tu nanti wat korang batuk2 or asthma. 

Untuk pengetahuan korang, saya ni sangaaaattt suka kucing tauu ;) Kat rumah, saya bela hampir 10 ekor kucing. Tak sure sama ada 9 or 10. HAHA :D banyak kan? And saya suka snap snap gambar kucing ni. Even kucing jiran pun, saya tibai gak. Nak bukti? Baca entri yang INI.

Saya yakin sangat sangat, mesti ramai antara korang yang bela kucing kan kan kan?
Korang tahu tak, kadang kucing tu buat macam macam reaction kat ekor dia tu kann? Sebenarnya, ada sebab dia buat semua tu tau. Ce tengok gambar ni :


HAHA, ada ke antara korang ni yang tak paham bahasa inggeris kat atas tu? Kalau tak paham tu, pandai pandailah tanya dekat orang pandai ye tak :D 

So sekarang korang dah tahu maksud sebalik ekor kucing. Jadi kalau kucing tu wat ekor macam salah satu dekat atas tu, haha sendiri layan ler. Korang tahulah nak kena buat apa kan. Btw entri ni saya kreditkan dekat AKAK LYSSA :)
Kbai.

  • Salam Maulidur Rasul ;)
  • FBF = Forever Best Friend :)

1 comment:

Lyssa Faizureen said...

HEHE . Tahuu ~ Tahu ~